SON DAKİKA



Haber > Spor > Enkaz edebiyatı yapmıyorum!

Enkaz edebiyatı yapmıyorum!

14 Şubat 2016 Pazar - 13:27




Trabzonspor Kulübü Bugün Trabzon ve Türkiye'ye birliktelik mesajı vermek amacı ile bir toplantı düzenledi.





İşte Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın açıklamaları: "Biz buraya enkaz edebiyatı yapmaya gelmedik. Durumu sizlerle paylaşıp, sizlerle yönetmek için fikirler almak için bir araya geldik. Biz biraz da kendimizi sorumluluk altına sokmaya çalışıyoruz. Aynı hedefe birlikte yürüyeceğimiz camiada hangi gün hangi ay nerede olduğumuzun bilinmesi şeffaflık derecesinde önemli. Bunların bilinmesi başka, kulüp adına yapılacak hataların nelere mal olduğunu paylaşmamız başka. Çünkü ekonomisi bozuk olan bir kulübün başarıya ulaşma şansının mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. O nedenle biz bir miktar bunları sizlerle paylaşmaya çalıştık. Bunun dışında ikinci alan var ki sportif alan. Taraftar transfer isteyebilir. Her bir kontratın milyonlarca liralık ya da dolarlık karşılığı var. Her hangi bir oyuncunuzun transfer ederken eğer ince eleyip sık dokumamış ve imza atmışsak orada yapılacak bir tane iş kaldı. Onu mutlaka değerlendirmek zorundayız. Olmadı kenara koyalım. Olmadı üzerine alalım. Bu grup tutmadı diğer grubu alalım. Dediğiniz anda katlanarak moral bozukluğu ile istikrar olmadığı için sportif başarısızlıkla karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz oluyor. Biz yönetime geldiğimizde sportif alanda elimizde ne kadar oyuncu var. bu oyuncularla devam edip etmeyeceğiz mi? Öyle kontratlar var ki...

SEZON SONU REVİZYON YAPILACAK

Bir kontrata imza attığınız anda karşılığı ekonomik olarak oldukça büyük. Bu sezon elimizde ne kadar oyuncumuz varsa bu oyuncuların gelecek seneye kaçta nesi kalıca isketelette yer alabilirin peşindeyiz. İkincisi elbette sene sonunda çok önemli bir revizyon yapmak durumunda kalabiliriz. Gelecek seneye iddialı girmek için. bu konuda kararlıyız. Eğer elimizde çıkarmak istediğimiz oyuncular varsa bu sezon onların en iyi şekilde oynayıp değerlendirmek isteriz. Yoksa şu kolay. Kenara koyalım. Kadro dışı yapalım. Bu kolay.. Oyuncunun kapasitesinin sınırlarının nereye gittiğini görmekten geçer. Israrla kapasitesini Hem hoca açısından o kadar türbülansa gittik ki aslında elimizdekilerin değerinin hesabını yapamaz duruma geldik. Gönül ister ki, Trabzonspor her maçında muhteşem oynasın. Çok iyi sonuçlar alsın. İçimizde her halde bunun tersini düşünecek kimse yoktur. Kadroya dönüp baktığımızda öyle oyuncular var ki sürekliliği hiç yakalayamamışlar. Bunlara şans vermek gerek. Gelecek seneyi planlamak adına. Biz şuan yoğun şekilde bu aile ortamının oluşturulmasında engel olan unsurları engellemeye çalışıyoruz.

ARA TRANFSERDE EN BÜYÜK SORUN

Ara transfer döneminde bizim bir tane derdimiz vardı. Çok oyuncu vardı. Kadroyu küçültmek. Sorunlu olan bir iki yere iki tane oyuncu transfer etmek. Bunlardan biri santrafor bölgesineydi. Biz orada N'Doye ve Deniz'den elde ettiğimiz tasarrufla Muhammet'i aldık. Sol bekte de Alper ve aslında kumaşı iyi olduğuna benimde inandığım fakat Trabzonspor'da formunu yakalayamayan Soner'i Akhisar'a vererek maç başları dahil bize yıllık 5 milyon olan maliyet yerine Güray'ı 2,5 milyona aldık.”


SCOUT EKİBİ KALICA İSİMLERİ BELİRLEYECEK

Önümüzde ki hafta itibariyle Scout ekibi göreve başlıyor. İyi bir ekip olacak. Hedefimiz şuan da takımda kalacak olanları tespit etmek ve ardından Scout ekibinin ortaya koyduğu isimlerle iddialı kadro ortaya koymak. EKONOMİK VE SPORTİF BAŞARI MI ÖNEMLİ Hangisi bir birinden daha önceliklidir. İkisi de bir birinden daha öncelikli. Bizim her ikisini birlikte taşımak gibi bir hedefimiz var. Bu yolculuk zorlu yolculuk. Bu büyük camiaya Trabzonspor gibi büyük kulübe yakışan hangi şartlarda bulunursak bulunalım, en kısa sürede itibarli toplumun geniş kesimleri tarafından sevilen takdir görülen bir kulüp inşa etmek. Her birimizin vereceği destekle olacak. Biz 2 aylık yönetimimiz. Ayda bir bir araya gelmiş olacağız. Şeffaf olmak adına sizin de görüşlerinizi almak için.

BAKANLAR KURULUNDA TRABZONSPOR AĞIRLIĞI

Şehrimizin bakanları her dönem Trabzonspor’a sahip çıktı. İki bakanımız var. Geçen Ankara’ya ziyarete gittiğimizde bakanlar kurulünda da çok büyük ağırlığımız olduğunu öğrendik. Trabzonspor’un ağırlıklı Ankara’da böyle bir gücü var.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap