SON DAKİKA



Haber > Spor > Erdem mi? Balaban mı?

Erdem mi? Balaban mı?

01 Mayıs 2017 Pazartesi - 10:46




2 adaylı seçime gidilecek ASKF Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu bugün Zorlu Grand Otel’de yapılacak?





12.00’DA ZORLU’DA

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’nde beklenen gün geldi çattı. Olağan genel kurula gidecek olan ASKF Trabzon Şubesi’nde mevcut başkan Burhan Cahit Erdem ile başkan adayı Hüseyin Balaban yarışacak. Zorlu Grand Otel’de yapılacak kongre 12.00’da başlayıp 17.00’da son bulacak. Protokol ve başkan adaylarının konuşmalarıyla başlayacak kongrede 426 oy kullanımının ardından 17.00’da sandıklar kapanacak.

YENİ PROJELER

Mevcut başkan Burhan Cahit Erdem, iki dönem başkanlık yaptıkları süre içerisinde ASKF Trabzon’a önemli katkılarda bulunduklarının altını çizerek, “Aynı şevk ve heyecanla yolumuza devam etmek istiyoruz. Söz sırası delegelerde. Biz bu güne kadar ürettiğimiz projelerle Trabzon amatörüne ivme kazandırdık. Bundan sonra da yapacak önemli işlerimiz var. Trabzon amatörü için hayırlı uğurlu olsun. Rakibimize de başarılar diliyorum” diye konuştu. 

DEĞİŞİM ZAMANI


Balaban ise, seçime 1 gün kala projeleriyle ilgili de kısa bir değerlendirme yaparak, “Göreve geldiğimiz andan itibaren bu kaliteli yönetimimizle beraber projelerimizi hayata geçireceğiz. En kısa sürede de ASKF’de olan değişim gözler önüne serilecektir. Bizim bir sloganımız var. Amatörden alan değil amatöre veren bir ekiple, zamanını, mesaisini, parasını harcayan bir ekiple yola çıkacağız. Seçildiğimiz takdirde her şeyin güzel olacağı mesajını veriyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap