SON DAKİKA



Haber > Spor > Erdoğan işaret etti!

Erdoğan işaret etti!

13 Aralık 2016 Salı - 08:51




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı Stadı’nın isminin Şenol Güneş olması konusunda yönetime öneride bulunduğu öğrenildi.





Trabzonspor’un yeni mabedi Akyazı Stadı’nın isminin ne olacağı sorusunun cevabı hemen hemen netliğe kavuştu. Yeni stat için birçok isim ortaya atılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BordoMavili yönetime bu konuda öneride bulunduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akyazı Stadı’nın isminin Şenol Güneş olması konusunda yönetime fikir beyan ettiği ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzonspor yönetimine, “Şenol Güneş’in Türkiye’yi Dünya üçüncülüğüne taşıyarak tarihi bir başarıya imza atmasının yanında Trabzonspor forması altında yaşadığı şampiyonluklarla efsane olarak adlandırılması nedeniyle Akyazı’ya onun isminin verilmesi doğru olur” dediği belirtildi. Yönetimin daha önce Akyazı’ya Avni Aker ismini vermek istediği ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği doğrultusunda bu düşüncesinden çark etti.

Tapusunu almadan sahiplendiler Tapusunu almadan sahiplendiler

Akyazı Stadı’nın devrini Trabzonspor yönetimini hala almamışken 18 Aralık’ta açılışının yapılacak olması Bordo-Mavili renklere gönül verenlerde şaşkınlık yarattı. Bordo-Mavili kulübün inşasını TOKİ’nin yaptığı Akyazı Stadı’nın  Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim ettikten sonra devrini alacağı bildirildi. Ancak henüz böyle bir devir ortada olmamasına rağmen açılışın neden şimdi yapıldığı merak konusu oldu. Trabzonsporlu futbol severler çevre düzenlemesi ile birlikte stadın tam manasıyla hazır olmadan hizmete girecek olmasını doğru bulmuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap