SON DAKİKA



Haber > Spor > Erkan zoru başardı

Erkan zoru başardı

20 Eylül 2015 Pazar - 10:23




Galatasaray karşısında 54'üncü dakikada Marko Marin'in gönderdiği topla buluşan Trabzonspor'un yıldızı Erkan Zengin, boş kale önünde topu üst direğe n





Erkan Zengin en zoru başardı. Bordo-Mavili formayla çıktığı 4 maçta rakip filelere 2 gol gönderen Erkan Zengin, dün akşamki Galatasaray mücadelesine ilk 11’de başladı. Hüseyin Avni Aker’de oynanan mücadelenin ilk dakikasından itibaren Sarı-Kırmızılı kalede etkili bir görüntü çizen ve takımının pas trafiğini başarılı bir şekilde yöneten Erkan, özellikle ilk yarıdaki oyunuyla dikkat çekti. Mücadelenin ikinci yarısına da istekli bir başlangıç yapan 30 yaşındaki futbolcu, üst üste yakaladığı birçok pozisyonda rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. 54’üncü dakikada Dame N’Doye’nin başlattığı atakta topla buluşan Marko Marin’in arka direğin önüne çıkardığı meşin yuvarlağı, müsait pozisyonda Erkan Zengin, üst direğe nişanladı. Bu pozisyonun kaçmasının ardından büyük üzüntü yaşayan tecrübeli futbolcu, ilerleyen dakikalarda yakaladığı birçok pozisyonda da topu ağlarla buluşturamadı. Tecrübeli futbolcu, 68’de yerini Yusuf Erdoğan’a bıraktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap