SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal döneminde yoktu!

Ersun Yanal döneminde yoktu!

03 Eylül 2016 Cumartesi - 10:02




Transfer sezonunda takıma '10' numara takviyesi yapamayan Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi analiz edildi.





Transfer sezonunda takıma iyi bir '10' numara oyuncusu almak isteyen Fenerbahçe yönetimi Hakim Ziyech'in Ajax'la anlaşmasına engel olamazken, Stanciu'yu Anderlecht'e, Adam Maher'i ise Osmanlıspor'a kaptırdı.

ERSUN YANAL DÖNEMİNDE DE 10 NUMARA YOKTU!

Transfer sezonun son saatlerinde forvet hattını Moussa Sow ile zenginleştiren sarı lacivertli kulüp olan ya da olmayan transferlerle takımı Advocaat'a teslim ederken, yönetimin 'Ersun Yanal döneminde de 10 numaramız yoktu ama Nisan ayında şampiyon olmuştuk' yorumlarını yaptığı belirtildi. 2013-14 sezonunda orta sahada Alper Potuk, Holmen, Salih, Cristian, Meireles, Emre ve Selçuk ile yola çıkan Yanal, Fenerbahçe'yi şampiyon yaparken, Dick Advocaat'ı takımı fizik kondisyon olarak iyi hazırladığı takdirde Fenerbahçe'nin yeniden şampiyon olacağına inanılıyor.

YENİ SİSTEM BELLİ OLDU


Şekillenen son kadro ile birlikte Dick Advocaatın oynatacağı sistem de ortaya çıktı. Genelde 4-3-3 dizilişi ile 3 puan arayacak olan Hollandalı teknik adam Moussa Sow ve Lens'in gelişi ile bu sistemi 4-4-2 hatta 4-3-1-2 ile değiştirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap