SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun ıynamaya devam ediyor

Ersun ıynamaya devam ediyor

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:57








Geçen hafta ‘Sen oyna Ersun sen oyna!’ yazmıştık. Bu hafta da Ersun hoca Trabzonspor’la oynamaya devam ediyor. Ersun hoca Trabzonspor taraftarıyla dalga geçiyor. Bunu ben söylemiyorum. Bunu, Özer değişikliğinden sonra tribündeki taraftarlar söylüyor. Her hafta yazıya nereden, nasıl başlayacağımı bilemiyorum. ‘Neden?’ derseniz; önce maçın kritiğini yazmaya çalışıyorum, sonra Ersun hocanın gerek sahaya çıkardığı ilk 11’i, gerek saha içindeki oyuna müdahalesiyle, yanlış taktik, kötü futbol ve gerekse de anlamsız oyuncu değişiklikleriyle eminim beni çıldırttığı gibi, bütün Trabzon camiasını da çıldırtıyordur.

Oyun dengede giderken orta sahadaki iyi futboluyla öne çıkan Özer’i saha dışına alınca, bütün tribün hep bir ağızdan Ersun’a ‘yuh’ çekti. Burada Özer’in çıkarken yaptıklarını da tasvip etmiyorum. Diğer taraftan sahada bir varlık gösteremeyen ve Trabzonspor’un yediği gollerde iki asist yapan Erkan’ı sol kanatta oynatıyorsun. Bu kanattaki başarılı oyuncu Yusuf’u ikinci yarı oyuna alıp, sol beke koyuyorsun.

Sonra Yusuf’tan 120 metre koşup orta kesmesini bekliyorsun. Bu nasıl bir ince taktiktir? Ben bilemiyorum sen karar ver. Dün gece yaptığı tek doğru var: Bosingwa’yı sağ kanatta oynatmak. Kaç maçtır göbekte oynatmaya ısrar ediyordun. Diğer taraftan Erkan’ın formsuzluğunu biliyorsun.Taraftar tepkisini biliyorsun, adama da yazık değil mi? Bu kadar taraftarın önüne atıp yuhalatıyorsun.

Bundan sonra sahada hiç olmayan Erkan’ın, taraftarın yuhalamasıyla eli ayağına dolaştı, maçtan tamamen koptu ve inat ettin taraftarın yuhalamasına rağmen Erkan’ı 90 dakika sahada tuttun ve tribüne yaptığın hareketler de işin cabası. Eminim iyi bir hocasındır ama Trabzonspor’a bir gömlek büyüksün! Hocam inan, el kol hareketi yaptığın şu tribünden bir tane seyirciyi alın, takımın dizilişini yapsın, sizden daha iyi bir diziliş yapar.

Şimdi daha önceden Ersun hocayı eleştirdiğim için beni eleştiren arkadaşlar; buyurun eseriniz, Ersun hocanız bu. Ersun’un sahada oynattığı ve oynatmadığı kişileri bir gözden geçirsinler. Bu takıma iki tane sol bek alındı. Nerede bu sol bekler? İlk 11’de yoklar. İlk 11’i boş verin, yedekte bile yer bulamıyorlar bu nasıl bir iştir? Aslında ilk yarı oyun dengede sayılırdı, iyi de gidiyordu.


Erkan’ın kaptırdığı topla yediğimiz golden sonra Ersun hoca yanlış değişikle tamamen takımın gardını düşürdü. Artık o dakikadan sonra tamamen ipler koptu. Trabzonspor’un bu futbolla Beşiktaş’ı yenecek hali yoktu. Hak eden taraf Beşiktaş’tı. Hakem ceza sahasındaki pozisyonları göremedi. Trabzonspor’un ceza sahası içindeki pozisyonunda penaltı vardı. Beşiktaş’ın penaltısı da vardı ama genel olarak hakem formsuzdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap