SON DAKİKA



Haber > Spor > Eski aşk alevlenmiş!

Eski aşk alevlenmiş!

27 Ocak 2016 Çarşamba - 10:17




Trabzonspor’un sezon başında Valencia’nın elinden aldığı M’bia için İspanyol ekip yeniden harekete geçti.





Daha önce alacaklarının geç ödendiği, gerekçesiyle kulübe 2 milyon 800 bin Euro'luk ihtar çeken M'Bia, daha sonra geçmiş maaşlarının önemli bir bölümü ödenince çalışmalarına devam etmiş, serbest kalmasının önünü kesmişti. 

KAPILAR AÇIK

Bordo-Mavili ekibin M’bia transferinde karşısına yine Valencia çıktı. Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin sezon başında Valencia’nın elinden aldığı Kamerunlu futbolcu için İspanyol ekip yeniden harekete geçti. Sezon başında Valencia’nın yıllık 2 milyon Euro teklifini reddeden ve Trabzonspor’un 2 milyon 600 bin Euro teklifine ‘evet’ diyen deneyimli futbolcunun İspanyol ekibine, “Beni alın” mesajını yolladığı öğrenildi.

4 MİLYON EURO!

“Tüm şartlarınızı kabul etmeye hazırım” haberini gönderdiği Valencia yetkililerinin M’bia’nın Trabzonspor’daki durumunu sordurduğu bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili kulüpten ayrılmak için sıkıntı çıkaran, hatta yönetime gitmesi konusunda direten başarılı oyuncu için gelen tekliflere kapıların ardına kadar açıldığı seslendirildi. Trabzonspor yönetimi, M’bia’yı kadrosuna katmak isteyen kulüplerin 4 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarması gerektiğini de vurguluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap