SON DAKİKA



Haber > Spor > Eskilerden gövde gösterisi

Eskilerden gövde gösterisi

17 Temmuz 2014 Perşembe - 11:44




ASKF eski yöneticileri Uzunkum Otel’de iftarda buluştu. Birlik ve beraber mesajı verilen yemek gövde gösterisine sahne oldu.





Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’nin eski dinamikleri Uzunkum Otel’de iftar yemeğinde bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı. Yemeğe Trabzonspor eski asbaşkanı ve ASKF eski başkanı Haşim Sayitoğlu, 2 Nolu Yol İş Sendika Başkanı Hüseyin Balaban, 1461 Trabzonspor Başkanı Şaban Bülbül, Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir, ASKF eski yöneticilerinden Metin Özke, Münür Koçhan, Muhittin Eyüboğlu ve birçok önemli isim katıldı. Gecede konuşan ASKF eski yöneticisi Muhittin Eyüboğlu, uzun bir aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Biz ayrı kulvarlarda olsak da gönlümüz spor için birlik ve beraberlik içerisinde atıyor. Bu birliktelikle Trabzon amatörüne ve Trabzon sporuna ne gibi hizmetler yapabiliriz, bunu tartışmalıyız. Trabzon amatörünün böyle güzel insanlara ihtiyacı var” dedi. Birlikten güç doğar Trabzonspor eski asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, 20 yıldır süre gelen dostlukların pekiştiğini ifade ederek, "94’te başlayan bir hareket bu. Trabzon’a yakışır bir arkadaş grubu olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllara dayanan bu birlikteliğin başka alanlarda göreve talip olacak arkadaşlarımız tarafından da sürdürülmesini ümit ediyorum" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap