SON DAKİKA



Haber > Spor > Falcao iddiası bitmiyor

Falcao iddiası bitmiyor

18 Aralık 2015 Cuma - 12:37




Taraftarının hem ligde hem Avrupa'da başarı beklediği Fenerbahçe için Falcao ismi yazılmaya devam ediyor.





Fenerbahçe'de Falcao sesleri... Sezon başı Van Persie ve Fernandao'yu kadrosuna katan, Emenike, Sow ve Kuyt'ı ise gönderen Fenerbahçe'nin Ocak ayında Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'yu kadrosuna katabileceği belirtildi. Amerikan Fox Sports'ta yer alan habere göre, Chelsea'de forma şansı bulmakta zorlanan ve bonservisi Monaco'da bulunan 29 yaşındaki yıldızın kiralık olarak kadroya dahil edilmek istendiği yazıldı.

Geçen sezon 50 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla Manchester United'a 10 milyon euroluk bedelle 1 yıllığına kiralanan Falcao yine sakatlıklarla boğuşmuş ve takımına katkı sağlayamamıştı. Bu sezon da Chelsea'nin yolunu tutan Kolombiyalı, ilk 11'den yine çok uzak kaldı ve beklentileri karşılayamadı.

Fransızlar da 'Dönecek' dedi

Falcao'yla ilgili bir iddia da Fransız L'Equipe'ten geldi. Gazetenin haberine göre, Kolombiyalı yıldız devre arası transfer döneminde Londra'dan ayrılacak ve kulübü Monaco'ya geri dönecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap