SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Terim "Avrupa'da her takımda oynarlar"

Fatih Terim "Avrupa'da her takımda oynarlar"

06 Temmuz 2024 Cumartesi - 20:25




A Milli Takım'ın EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Fatih Terim çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim, milli futbolculardan bazılarına ayrı parantez açtı.





Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle: Hakan Çalhanoğlu ile özel bir ilişkim var. İlk milli maçını benimle oynadı. Bence o mükemmel bir kaptan ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından biri. Rodri ile kendi pozisyonundaki en iyi futbolcu."

İtalya benim ikinci takımım. Sevgili arkadaşım Luciano Spalletti'nin mutlu olmasını isterdim ama bu futbol. Çok iyi bir teknik direktörünüz var. Bir sonraki turnuva farklı olacak. Türkler iyisiyle kötüsüyle duygularını sonuna kadar yaşarlar. Kendisiyle iyi bir ilişkim var. Fiorentina ve Milan'ı çalıştırdım, o da benim doğduğum şehir olan Adana'daydı. Onu tüm kalbimle destekliyorum ve herkesin desteklemesi gerektiğini söylüyorum.




"Türk milli takımında en çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?"

Fatih Terim: "Arda Güler, Türk halkının gözdesi ve yapabileceklerinin sınırı yok. Ferdi, Kenan ve Kerem Aktürkoğlu da Avrupa’da her takımda oynayabilir."




NTVSpor
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap