SON DAKİKA



Haber > Spor > Favori Beşiktaş!

Favori Beşiktaş!

23 Ağustos 2016 Salı - 18:03




Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin’in alınmasını istiyor. Ersun Yanal da Caner’i isteyen bir diğer teknik adam.





Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Caner Erkin, İtalya'dan ayrılık kararı vermesi halinde Türkiye'ye dönecek. Oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, Caner'in İnter'den ayrılması halinde Türkiye'ye dönme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etmişti.

BEŞİKTAŞ FAVORİ

Edinilen bilgilere göre Caner'in Inter'den ayrılması halinde Fenerbahçe'ye transferi mümkün görünmüyor. Milli futbolcunum en yakın olduğu takım Beşiktaş. Şenol Güneş'in oyuncuyu çok istediği kaydedildi.

TRABZONSPOR DA OLABİLİR…

Trabzonspor'un da Caner için devrede olduğu gelen bilgiler arasında. Caner Erkin'le birlikte Fenerbahçe'de çalışan Ersun Yanal'ın da şartların uygun olması halinde oyuncuyu Trabzonspor'da görmeyi çok istediği öğrenildi. Bu arada Caner Erkin'i bonservis bedeli ödemeden alan Inter'in milli futbolcu için istediği bonservis bedeli konusunda da temaslar devam ediyor. Öte yandan Galatasaray cephesi Caner Erkin'in transferinin söz konusu olmadığı açıklandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap