SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Feda' diyecekler mi?

'Feda' diyecekler mi?

28 Ocak 2016 Perşembe - 11:31




İlk olarak kaptan Onur ile Özer'in yıllık ücretlerinde indirime giden Trabzonsporlu futbolcular, kısa zaman içinde Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz, Erkan Ze





İlk olarak Onur Kıvrak ve Özer Hurmacı ile masaya oturan Bordo-Mavililer olumlu yanıt almıştı. Sonrasında İshak Doğan da ‘feda’ dedi. Hedefte şimdi 4 isim daha var: Erkan Zengin, Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir.Bu sezon Erkan 1 milyon 650 bin, Aykut 1.2 milyon ve Sefa 1.2 milyon Euro garanti ücret alıyor. Deniz ise 2 milyon TL kazanıyor. Yönetim 4 oyuncudan da garanti ücretlerinde indirime gitmesini isteyecek. Oyunculara rakamları düşürmeleri halinde mevcut mukavelelerini uzatma önerisi de yapılacak. Bu doğrultuda bir süredir futbolcuların menacerleriyle zaten temasta olunduğu bildirildi.Aynı zamanda başta Mustafa Yumlu olmak üzerek takımın genelinden çok aşağıda ücret alan oyunculara da iyileştirme yapılacak. Kısacası yönetim maaşlar konusunda denge sağlamayı hedefliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap