SON DAKİKA



Haber > Spor > Feghouli Fenerbahçe'ye yakın

Feghouli Fenerbahçe'ye yakın

29 Mart 2016 Salı - 08:24




Fenerbahçe ‘Yeni Zidane’ lakaplı Feghouli'ye cazip bir teklifte bulundu. Liverpool ve Inter’in de istediği 26 yaşındaki futbolcu, ön protokol imzalama





Fenerbahçe yönetimi yeni sezon kadro planlamasını yapmaya başladı. Sarı-lacivertli yönetimin hedefindeki ilk isim Valencia ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sofiane Feghouli. Cezayirli yıldızla görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe, transfer sezonu başlamadan Feghouli ile sözleşme imzalamak istiyor.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

Sarı-lacivertliler, Liverpool ve Inter’in de ısrarla istediği ‘Yeni Zidane’ lakaplı isme, imza parası artı 3 yıllık öneride bulundu. İki kulübün sunduğu rakamların Fenerbahçe’ye yaklaşamadığı gelen haberler arasında. Bu tekliften memnuniyet duyan Cezayirli’nin, Fenerbahçe ile ön protokol imzalamaya çok yakın olduğu öğrenildi.

7 GOL 4 ASİST

Valencia ile bu sezon 36 resmimaça çıkan 1.77 boyundaki Feghouli, 7 kez ağları havalandırırken, 4 de asist yaptı. Hemortasaha da hemde kanatlarda oynayabilen yıldız oyuncu, Cezayir Milli Takımı’nda 38 karşılaşmada 11 gol atma başarısını gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap