SON DAKİKA



Haber > Spor > Feghouli'ye olumsuz rapor

Feghouli'ye olumsuz rapor

03 Mayıs 2016 Salı - 16:23




Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Valencia’da kadro dışı kalan Sofiane Feghouli için, “Bireysel oynayan problemli bir futbolcu. Hangi hocayla





Fenerbahçe'nin geçen yaz kadroya katmak için büyük uğraş verdiği Sofiane Feghouli, kulübü Valencia ile köprüleri attı. Cezayirli oyuncu, son 4 lig maçında 18 kişilik kadroya alınmadı ve resmi ayrılık için sözleşmesinin tamamlanmasını beklemeye başladı. İspanyol basınına göre; oyuncunun rotası Sarı-Lacivertliler. Fenerbahçe yönetiminin, oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptığı ve tarafların büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Bu transferin önündeki en büyük engel ise teknik direktör Vitor Pereira. Portekizli hocanın yönetime verdiği raporda, "Oyuncu saha içerisinde topu ayağında fazla tutan ve takım oyunundan uzak bir görüntü sergiliyor. Önemli özellikleri olmasına rağmen bu özelliği takım içinde büyük sorun yaratır" dedi. Bilindiği gibi Pereira, bireysel oynadığı için Nani'yi kulübeye çekmişti.
 
İkinci olumsuz görüş ise Feghouli'nin teknik adamlarla yaşadığı sorunlar. Pereira'nın raporunda, "Benim göreve devam edip etmemem önemli değil. Teknik direktörle problem yaşayan oyuncu, gelecekte mutlaka baş ağrıtır" ifadelerine yer verdiği bildirildi. Bu raporun ardından Pereira'nın göreve devam etmesi halinde Feghouli'nin transferi zorlaşacak gibi gözüküyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap