SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe işi sıkı tutuyor

01 Ocak 2016 Cuma - 15:00




Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek futbolcularla ilgili çalışmalara başlayan Sarı-Lacivertliler; Mehmet topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile temasa





Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda sözleşmeleri biten oyuncularla ilgili kararını sene sonuna bırakmak istemiyor. Avrupa Şampiyonası nedeniyle sözleşme konularını önceden çözmek isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, Mehmet Topal ve Caner Erkin'in yanı sıra Gökhan Gönül'ün de menajerleriyle temasa geçti. Şampiyonaya kontratsız gitmek istemeyen oyuncuların kulüpte kalmaya sıcak bakması nedeniyle ilk temaslar olumlu geçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyunculardan Bruno Alves'in durumu belirsizliğini korurken, yaşadığı uzun süreli sakatlıklar sonrasında Raul Meireles'in sözleşmesinin uzatılması zor görünüyor. Birkaç mevkide görev alabilmesi ve takım uyumuna katkısı dolayısıyla Michal Kadlec'in bileti kesilmiş değil. Çek oyuncu ise düzenli forma giyebilmenin yollarını arıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap