SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de Alanyaspor maçı öncesi sarı alarm!

Fenerbahçe'de Alanyaspor maçı öncesi sarı alarm!

19 Mart 2023 Pazar - 12:30




Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'in 26. haftasında bugün Alanyaspor'a konuk olacak. Akdeniz’deki mücadeleden kayıpsız ayrılmak isteyen Fenerbahçe’de zorlu maç öncesi alarm verildi!





Avrupa Ligi’ne veda etmesinin ardından Süper Lig ve Türkiye Kupası’na odaklanan Fenerbahçe’de, bu akşamki Alanyaspor karşılaşması öncesi sarı kart alarmı verildi. Alanya sınavı öncesi Kanarya’da sarı kart sınırında tam 7 futbolcu bulunuyor. Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, ligde Akdeniz ekibinin konuğu olduktan sonra Kadıköy’de Beşiktaş’la karşılaşacak.

Şimdiden uyardılar...

Teknik ekip, Milli aradan sonra oynanacak bu derbide bir sıkıntı yaşamamak adına söz konusu oyuncuları şimdiden, gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardı. Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Emre Mor ve Willian Arao kart görmeleri halinde, Siyah-Beyazlılar’a karşı takımlarını yalnız bırakacaklar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap