SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçeli yıldızlar cep yakıyor!

Fenerbahçeli yıldızlar cep yakıyor!

05 Haziran 2016 Pazar - 12:43




Fenerbahçe'nin göndermek istediği futbolcuların elden çıkartmakta zorlanıyor. Kazandıkları paraların yüksekliği diğer takımların gözünü korkutuyor.





Persie, Nani, Emenike, Diego gibi isimleri yüksek maaşlarla renklerine bağlayan Fenerbahçe bu oyuncuları, kazandıkları rakamlar nedeniyle elden çıkaramıyor.

Geçtiğimiz transfer dönemlerinde ‘yüksek maaş’ kozuyla önemli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, şimdi bu oyuncuların aldığı ücretler nedeniyle mali anlamda zor günler yaşıyor. Son 3 yılda kadrosuna Emmanuel Emenike, Diego Ribas, Luis Nani ve Robin van Persie gibi önemli isimleri katan sarı-lacivertliler, bu oyuncuları maliyetleri nedeniyle elden çıkarmayı hedefliyor.

Ancak bu isimlere talip olanlar, oyuncuların maaşlarını öğrenince geri adım atıyor. Son olarak Persie ile ilgilenen Lazio, Hollandalı’nın maaşını duyunca transferi dondurma kararı almıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap