SON DAKİKA



Haber > Spor > "Formayı adaletli dağıtacağım"

"Formayı adaletli dağıtacağım"

16 Temmuz 2013 Salı - 09:22




Akçay, Derry City maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda, formayı adaletli bir kalemle dağıtmak için Allah'a dua ettiğini söyledi.





KOLAY MAÇ OLMAYACAK Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Derry City maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda, formayı adaletli bir kalemle dağıtmak için Allah'a dua ettiğini söyledi. Dün sabah yapılan idmanda oyuncularını etrafında toplayan Akçay, Derry City maçına kısa bir süre kaldığını hatırlatarak önemli mesajlar verdi. Başarılı teknik adam, şöyle konuştu: "Görüntü itibariyle Derry City bizden daha hazır bir takım görüntüsünde, ligleri devam ediyor. Bu yüzden kolay bir maç olmayacak. Maça doğru rakibin kasetlerini daha sıklıkla izleyip buna göre son konuşmalarımızı yapacağız. ALLAH’A DUA EDİYORUM Yapacağımız bu toplantılarda rakip hakkında sizlere daha çok bilgi vereceğim. Rakibimizin saygı duyulması gereken bir takım olduğunu unutmayalım." Takım içindeki rekabetten çok memnun olduğunu kaydeden Akçay, "Bu benim için çok önemli. Bunu birbirinize saygı duyarak yaptığınızı görmek daha da önemli. İnşallah bir problem yaşamadan formayı adaletli bir kalemle dağıtacağım. Bu konuda Allah'a dua ediyorum. Allah'ın yardımıyla bunda bir sıkıntı yaşamayacağız" şeklinde ifadeler kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap