SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına böyle güzel!

Fırtına böyle güzel!

19 Nisan 2015 Pazar - 18:57




Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşma Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.





TRABZONSPOR: 2 - GALATASARAY: 1

Goller: Dk. 20' Özer Hurmacı, 85' Medjani (Trabzonspor), 67' Emre (Galatasaray)

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Kemal Yılmaz

TRABZONSPOR: Hakan, Salih, Uğur Demirok, Bosingwa, Mustafa, Medjani, Erkan, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Deniz Yılmaz, Cardozo
YEDEKLER: İbrahim, Aykut Demir, Yusuf, Yatabare, Waris, Soner, Sefa
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Umut, Snejder, Yasin, Burak
YEDEKLER: Sinan, Melo, Bruma, Pandev, Semih, Olcan
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

***

- Karşılaşmada son düdük. Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 1

- 90' Hakan Arıkan, Fernando Muslera ve Hakan Balta da sarı kart gördüler.

- 90' Trabzonspor'da oyundan çıkan Özer Hurmacı, oyun alanına girdiği için ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

- 90' Galatasaray'da Aurelien Chedjou, Mehmet Ekici'nin faulüyle yerde kaldı ve ardından topu almak isterken Mehmet Ekici'yi itince sarı kart gördü.

- 90' Sarı kırmızılılarda Wesley Sneijder, Mehmet Ekici'ye yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

- 87' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Telles'in ceza alanına ortasında Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.

- 85' Goool! Medjani. Trabzonspor, bir kez daha öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Erkan'ın kale sahasına ortasında Yatabare ve Muslera topa birlikte hareketlendiler. Top boşta kalınca Medjani topu boş kaleye gönderdi.

- 85' Trabzonspor'da Oscar Cardozo'nun yerine Mustapha Yatabare oyunda.

- 82' Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanı dışından kaleye şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

- 78' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Deniz'in ortasında top Muslera'da kaldı. Muslera topu hemen oyuna soktu. Orta alanda Emre, hızla rakip yarı alana girmek isterken Erkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Erkan Zengin, sarı kart gördü.

- 76' Bordo mavili ekipte Salih Dursun'un yerine Aykur Demir oyuna dahil oldu.

- 72' Orta alanda topla buluşan Olcan Adın, Salih Dursun'un sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Salih, sarı kart gördü.

- 69' Trabzonspor'da Özer Hurmacı'nın yerine Yusuf Erdoğan oyunda.

- 68' Maç boyunca eski takımı Trabzonspor taraftarları tarafından zaman zaman protestolara maruz kalan Burak Yılmaz, oyundan çıktıktan sonra gelen golün ardından tribünlere dönüp el ol hareketleri yaptı ve maçın hakeminden sarı kart gördü.

- 67' Gol. Emre Çolak. Galatasaray, ikinci yarıda yaptığı baskı sonucunda beklediği golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Telles'in pasında topla buluşan Sneijder'in ceza alanına yerden pasında Emre, topa gelişine çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

- 66' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Burak Yılmaz oyundan çıkarken Goran Pandev oyunda.

- 65' Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı topa ceza alanı dışından Emre çok sert vurdu ama Hakan topu yine çelerek kornere gönderdi.


- 62' Bordo mavili ekipte Salih Dursun, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor. Hakan Arıkan, ikinci yarıda öne çıkan tek isim.

- 59' Sağ kanattan üst üste kullanılan 3 köşe vuruşu sonrasında en son topta Olcan kale sahası içinde topa gelişine vurdu ama top Hakan'da kaldı.

- 54' Galatasaray, rakip yarı alanın ortalarından hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında Umut, kafa topu mücadelesinde Medjani'ye faul yaptı.

- 50' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ön direk yakınlarına ortasında kafalardan seken top oyun alanını terk etti. Aut.

- 46' Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Yasin Öztekin oyundan çıkarken Olcan Adın oyuna girdi.

- İlk yarıda son düdük. Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 0

- 44' Gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topu alan Erkan, ceza alanındaki Deniz'e yerden pasını attı. Deniz topu önce kontrol etti ama ardından rakibine çalım atmak isterken topu kaybetti.

- 42' Gelişen Galatasaray atağında Sabri, sağ kanatta ceza alanına yakın bir noktada Mustafa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mustafa Akbaş, sarı kart gördü.

- 39' Orta alanda topla buluşan Selçuk'un ceza alanına koşu yapan Umut'a uzun pasında araya giren Uğur topu taca gönderdi. Taç atışının kullanılmasının ardından topu kaybeden Umut, rakibine faul yaptı ve sarı kart gördü.

- 38' Gelişen Galatasaray atağında Telles'in pasında topla buluşan Yasin'in ceza alanına etkili ortasında Umut'u aşan topu sağ kanatta yakalayan Burak, topu ayağından açınca Mustafa topa müdahale etti.

- 33' Galatasaray'da sakatlık geçiren Hamit Altıntop'un yerine Emre Çolak oyunda.

- 32' Gelişen Galatasaray atağında Burak, rakip yarı alanın ortalarında Özer'in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Özer, sarı kart gördü.

- 30' Trabzonsporlu oyuncular attıkları goldeki gibi kendi yarı alanlarında topu kapıp hızlı bir atağa çıktı ama Mehmet'in savunma arkasına koşu yapan Deniz'e pasında son anda savunma araya girdi.

- 26' Gelişen Trabzonspor atağında Mehmet Ekici, Özer'den aldığı topla son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Chedjou topu karşıladı.

- 23' Uğur Demirok, bu pozisyonun ardından itiraz ettiği için sarı kart gördü.

- 20' Gooool! Özer Hurmacı. Trabzonspor karşılaşmada öne geçti. Galatasaraylı oyuncular rakip yarı alanda topu kaptırınca Trabzonspor çok ani bir atağa çıktı. Özer, topu sürüp ceza alanına sol çaprazdan giren Cardozo'ya pasını verdi. Cardozo, ceza alanı içinde açısı daralınca topu sağ ayağına alıp kaleye vuruşunu yapmak istedi. Sabri'den seken topu iyi takip eden Özer, topu boş kaleye gönderdi.

- 18' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Yasin'in pasında topla buluşan Telles, rakibinden sıyrılıp Sneijder'i ceza alanına kaçırmak istedi ama Hakan daha erken davranıp topun sahibi oldu.

- 16' Kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici, ceza alanına çok sert bir orta yaptı. Top Telles'ten sekti ve Trabzonsporlu oyuncular bu pozisyonda penaltı bekledi ama oyun devam etti.

- 13' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Salih'in son çizgi yakınlarından ortasında Sabri, topu diğer kanatta taca gönderdi. Atağın devamında Mehmet Ekici'nin sol kanattan ortasında top Muslera'nın kontrolünde dışarıya çıktı.

- 11' Galatasaray'da orta alanda topla buluşan Selçuk, sağ kanattan ileriye koşu yapan Sabri'ye uzun bir pas gönderdi ama top doğrudan oyun alanının dışına çıktı. Aut.

- 6' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Erkan, sol kanatta Sabri'den güzel sıyrılıp ceza alanına ara pasının gönderdi ama o topa kimse hareketlenmedi ve top oyun alanını terk etti.

- 4' Orta alanda kapılan top sonrası ani atağa çıkan Galatasaray'da Sneijder'in ceza alanı dışı sol çaprazından kaleye şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

- 3' Galatasaray'da Sabri, sağ kanattan köşe gönderine oldukça yakın bir noktadan uzun bir taç atışı kullandı ve topu ceza alanına gönderdi ama savunmada Uğur topu karşılayan isim oldu.

- Ve karşılaşma başladı...

***

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap