SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına İstanbul'da lodosa tutuldu

Fırtına İstanbul'da lodosa tutuldu

31 Ocak 2016 Pazar - 10:49








Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park, ikinci yarının ilk maçını İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray Odeabank ile oynadı. Ligde 22 puan ile 8. sırada bulunan dev adamlar, ilk yarı Trabzon’da yenildiği rakibine, İstanbul’da da 85-66 mağlup oldu. Heyecan ile başlayan ligin ikinci yarısında, takımlar oyunun başında birbirlerini deneme fırsatı bulmadan, Trabzonspor Medical Park’ın açık ara üstünlüğü ile devam etti.

İlk periyot sonunda farkı kapatan Sarı-Kırmızılılar, skoru 18-21’e kadar getirerek, farkı 3 sayıya indirdi. İkinci periyotta takımlar oyuna iyice ısınmış olarak mücadele etti. Ardı ardına sayılar bu defa Sarı-Kırmızılılar’dan gelmeye başladı. İlk periyotta hep önde olan taraf Trabzonspor Medical Park’tı.

İkinci periyotta ise oyun üstünlüğü ev sahibi ekibe geçti. Fırtına ikili oyunlarda başarılı olsa da, ikinci yarıya 42-37 geride girdi. Rakibine ilk iki periyot dayanabilen fırtınanın ikinci yarıda gardı düştü. Sinan Güler ile Hardy’yi durduran rakip, adeta Hardy’nin sahada hiç yokmuş gibi olmasını sağladı.

Bu periyotta Fırtına oyun disiplininden koptu. Pas hataları ve isabetsiz atışlar başladı. Bu kez fark ortaya çıkmıştı. Skor 66-48. Son periyotta Trabzonspor MP dağıldı, Galatasaray Odeabank’ı durduramıyordu. Markovic’in molası bile yetersizdi. Oyunun ilk yarısındaki Trabzon ortada yoktu. Bordo-Mavililer 19 sayı fark yiyerek, karşılaşmayı 85-66 kaybeden taraf oldu. Trabzonspor Medical Park, Salı günü Hayri Gür’de EuroCup Challenge’de önemli bir müsabakaya cıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap