SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına rahat kazandı

Fırtına rahat kazandı

12 Temmuz 2015 Pazar - 20:22




Trabzonspor, Belçika 2. Lig takımıyla hazırlık maçı yaptı.





Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’nın Arnhem şehrinde sürdüren Trabzonspor, kampın son gününde oynadığı hazırlık maçında Hollanda 2. Lig ekiplerinden White Star Bruxelles ile karşılaştı. Karşılaşmayı Trabzonspor 3-1'lik skor ile kazandı. 

Kamptaki ilk maçında Arnhem Amatör Lig Karması'nı 5-0'lık sonuçla mağlup eden Karadeniz ekibinin,  zaman zaman sertlikler yaşanan ikinci hazırlık karşılaşmasındaki gollerini 20. dakika Sefa Yılmaz, 35. dakikada Mehmet Ekici ve 86. dakikada Yusuf Erdoğan attı. Rakip takımın golünü ise 68. dakikada Mamadou Fall kaydetti. 

Bordo-mavililer, Belçika ekibi karşısında ilk yarıda Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu (Aykut Demir), Uğur Demirok, Constant (Alper Uludağ), Medjani, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Waris, ikinci yarıda ise Onur Recep Kıvrak (İbrahim Demir), Fatih Atik, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, İshak Doğan, Aytaç Kara, Serdar Gürler, Okay Yokuşlu, Soner Aydoğdu, Yusuf Erdoğan ve Gökhan Karadeniz 11'i ile mücadele etti.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap