SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da şampiyonluk karesi tamamlanıyor

Trabzonspor'da şampiyonluk karesi tamamlanıyor

Karadeniz Özel

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 10:44




Trabzonspor’da transfer taarruzu devam ediyor, yıldız yağmuru sürüyor...





Sezona 8 önemli ismi alarak başlayan Trabzonspor, transferde dur durak bilmiyor. Bordo-Mavililer, eski evlat Okay Yokuşlu ile 3 yıllık anlaşma sağladı. 30 yaşındaki orta sahaya her yıl için 1.6 milyon euro ödenecek. Kulübü West Bromwich Albion’a da 1.6 milyon euro bonservis bedeli verilecek. Okay dün Türkiye’ye döndü.

Taarruzdaki ikinci bomba Hollanda futbolunun süper golcüsü Wout Weghorst. 31 yaşındaki santraforla her konuda anlaşmaya varıldı. Kulübü Burnley ile bonservis konusunda el sıkışıldı. Geçen sezonu kiralık olarak Hoffenheim’de geçiren Weghorst, ülkemizde Beşiktaş formasını da yarım sezon giymiş ve büyük iz bırakmıştı.

Abdullah Avcı’nın ‘olmazsa olmaz’ dediği isimlerden biri olan Muhammed Cham’ın transferinde de sona gelindi. Daha önce 23 yaşındaki 10 numara ile her konuda anlaşma sağlayan Fırtına, kulübü Clermont 63 ile olan bonservis sorununu da aştı. Fransız ekibi, Cham için Trabzonspor’un önerdiği rakamı nihayet kabul etti.

Geçtiğimiz yıl attığı gollerle taraftarın sevgisini kazanan Paul Onuachu için de Southampton’ın inadı kırıldı. İngiliz ekibi, Trabzonspor’un 7 milyon euro + Mislav Orsic’in Göztepe’ye verilmesi teklifini kabul etti. Şu an Southampton’la birlikte idmanlara çıkan Nijeryalı yıldız, ‘Trabzonspor’dan başka bir kulüpte oynamam’ restini çekmişti.

Okay Yokuşlu

Geçtiğimiz sezon West Bromwich formasıyla 48 maçta sahaya çıkan Milli futbolcu, takımına 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Weghorst

Sezonu Hoffenheim’da kiralık olarak geçiren Hollandalı, Alman ekibiyle 30 maçta sahaya çıktı, 7 gol atıp 4 de asist yaptı.

Muhammed Cham

Avusturyalı, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Clermont ekibiyle Ligue 1’de 35 maçta forma giydi, 8 gol, 4 asist üretti.

Paul Onuachu

Kiralık olarak görev aldığı Trabzonspor’da 26 kez forma giyen Nijeryalı santrafor, 17 gol atarken, 4 de asist yaptı.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap