SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına yine tek forvet başladı

Fırtına yine tek forvet başladı

22 Kasım 2015 Pazar - 17:13




Sadi Tekelioğlu, ligin geride kalan 11 haftasında gol atma başarısı gösteremeyen Senegalli oyuncu N'Doye'yi forvette görevlendirdi





Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu, ligin geride kalan 11 haftasında gol atma başarısı gösteremeyen Senegalli oyuncu N'Doye'yi forvette görevlendirdi. En son ligin 7'nci haftasındaki Torku Konyaspor maçında ilk 11'de oynayan Senegalli forvet, 4 hafta sonra ilk 11'de görev alırken Cardozo yedek kulübesinde oturdu.

Kart cezası bulunan Douglas'ın yokluğunda Mustafa Yumlu, forma giydi. Takımdan ayrılan Constant'ın yerine Alper Uludağ sol kanatta oynayan isim oldu. Orta alanda Mehmet Ekici'nin yerine Marin, Erkan Zengin'in yerine de Sefa Yılmaz oynadı. Bordo-mavililerde, cezalı Douglas'ın yanı sıra takımdan ayrılması gündemde olan Carl Medjani, sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan ve izinli Estaban Alvarado 18 kişilik kadroda yer almayan diğer isimler olarak dikkati çekti.

Gençlerbirliği'nde, sarı kart cezalısı El Kabir ile milli takımdan sakat dönen Djalma Campos, Trabzonspor'a karşı forma giyemedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap