SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'da forma savaşı!

Fırtına'da forma savaşı!

17 Kasım 2014 Pazartesi - 11:23




Trabzonspor’da futbolcular yeni teknik direktörün gelmesiyle birlikte çalışmalarda güçlerini maksimum seviyeye çıkarıyor.





Her mevkide alternatifli bir kadroya sahip olan Bordo-Mavililer’de Vahid Halilhodzic’in hışmına uğrayan isimler de üzerlerindeki ölü toprağını atıp 11’de kendilerine yer bulabilmek için tüm güçlerini ortaya koyuyor. Savunmanın göbeğinde Belkalem, Papadopoulos, Mustafa Akbaş ve Aykut Demir’in verdiği mücadeleye Medjani’nin de katılması bekleniyor. Sol kenarda ise Musa Nizam, İshak Doğan kıyasıya bir rekabet halinde. Orta alanda Özer Hurmacı, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan’ın yeri garanti gibi. Üçlünün yanında yer almak için Constant, Waris, Fatih Atik, Salih Dursun, Serdar Gürler, Sefa Yılmaz, Soner Aydoğdu, Ferhat Yazgan her şeylerini ortaya koyuyor. Ersun Yanal’ın hiç kuşkusuz ofansif bir oyun tarzını belirlemesi ileride Cardozo ve Yatabare’nin forvet hattındaki yerini tam manasıyla garantiliyor. Garanti olan iki isim ise kaptan Bosingwa ve kaleci Fatih Öztürk.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap