SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mustafa Bıyık'tan Yomra'ya Müjde

Mustafa Bıyık'tan Yomra'ya Müjde

26 Temmuz 2024 Cuma - 12:51




Yomra'ya Karavan Park Geliyor





Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçeye karavan park kazandırmak için yer arayışı içinde olduklarını söyledi. Yomra’nın, Trabzon’un turizm merkezi olduğunu ifade eden Başkan Bıyık, ilçedeki turizm çeşitliliğini arttırmak, dışarıdan daha çok insanın Yomra’ya gelmesini sağlamak için karavan park projesini hayata geçirmek istediklerini söyledi. Karavan park projesi ile Yomra’daki ekonomik canlılığı daha da arttırmayı amaç edindiklerini belirten Başkan Bıyık,

“Turizmi çeşitlendirmemiz ve dört mevsime yaymamız lazım. Ülke olarak bunu başarabilirsek çok büyük kazançlar elde edebiliriz. Biz Yomra olarak bu konuda üstümüze düşeni yapmak istiyoruz. Bu kapsamda ilçemize karavan park kazandırmayı arzu ediyoruz. Bu amaçla uygun yer arayışlarımız devam ediyor. İnşallah arazi teminini gerçekleştirdiğimizde karavan parkı Yomramıza kazandırmayı planlıyoruz. Böylece ülkemizin dört bir yanından gezginlerin ilçemize fazlaca gelmesini sağlamış oluruz” diye konuştu. 

Yomra’ya belli miktarda karavanların geldiğini, yol kenarları ve otoparklarda parklamak durumunda kaldıklarını ifade eden Başkan Bıyık sözlerini şu şekilde tamamladı: “Karavan park projemizle ilçemizde oluşan görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış olacağız. Hem karavancılar ihtiyaçlarını karşılayacak bir alana kavuşacak hem de ilçemiz daha fazla turist çekecektir. İlçemizin turizmden aldığı payı daha da arttırmak için proje üretmeye devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap