SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyükşehir Belediyesinin Ucuz Ekmek Satışı Başladı

Büyükşehir Belediyesinin Ucuz Ekmek Satışı Başladı

26 Temmuz 2024 Cuma - 14:08




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, indirimli ekmek satışına başladı. 200 gram ekmeğin 8 TL’den satıldığı ekmek satış noktasına ilgi gösteren vatandaşlar uygulamadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ettiler.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda ekmek satış noktasını hizmete açtı. Sabah saat 08.00 itibariyle 200 gram ekmek 8 TL’den satışa sunuldu. İndirimli ekmeğe vatandaşlar ilgi gösterirken, Büyükşehir Belediyesi benzer satış noktalarını şehrin geneline yaymayı planlıyor. İlk etapta Ortahisar’da 10 mahalleye kurulacak olan satış noktaları ardından Akçaabat, Vakfıkebir, Yomra, Araklı ve Of ilçelerinde hayata geçirilecek. Bu hizmet ihtiyaç ve talebe göre tüm ilçelerde yaygınlaştırılacak. İndirimli ekmek satış büfeleri sabah saat 08.00’dan saat 17.00’a kadar açık olacak. 

BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ TUTTU

İndirimli ekmek satışından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “8 TL güzel bir rakam. Vatandaş için kim ne yaparsa yapsın herkesin yanındayız. Siyaset olarak hangi parti olduğu önemli değil, önemli olan halka hizmettir. Bu hizmeti hayata geçirenlerden Allah razı olsun. İnşallah sürekliliği olur. Satış noktaları bütün mahallelerimizde olmalı, vatandaşı rahatlatır. Ahmet Metin Genç başkanımıza teşekkür ediyoruz. Söz verdi sözünü tuttu" dediler.

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

İnsanı merkeze alan bir yönetim anlayışıyla sosyal belediyecilik uygulamalarını sürdüreceklerini yineleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “İndirimli ekmek hizmetimiz ilk günde büyük ilgi gördü. Kent merkezi ve diğer ilçelerimizde de süratle yeni satış noktaları açarak bu hizmeti bütün vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap