SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yeşilköy Mahallesi, yeni muhtarlık ofisine kavuştu

Yeşilköy Mahallesi, yeni muhtarlık ofisine kavuştu

26 Temmuz 2024 Cuma - 12:45




Başkan Kaya 'Yeşilköy mahallemize yeni bir muhtarlık ofisi kazandırdık'





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, muhtarların daha modern ve kullanışlı mekanlarda hizmet vermesinin önemine dikkat çekerek, “Bu kapsamda Yeşilköy mahallemize yeni bir muhtarlık ofisi kazandırdık. Muhtarımıza ve mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MUHTAR BALCI, BAŞKAN KAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Ortahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan muhtarlık ofisi, Yeşilköy mahallesinde kurulumu yapılarak hizmet vermeye hazır hale getirildi. Vinçle montajı yapılan konteyner tipi muhtarlık ofisinin mahalleye çok yakıştığını belirten Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Veli Balcı, dört aydır muhtarlık ofisi olmadan çalıştıklarını dile getirerek, “Çok güzel bir muhtarlık binasını mahallemize kazandırdığı için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” dedi. 




BAŞKAN KAYA: “MUHTARLIK OFİSİMİZ, YEŞİLKÖY HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Muhtarların vatandaşlara daha güzel fiziksel mekânlarda nitelikli hizmetler sunması için Çimenli, Yenicuma, Yalıncak ve Yeşilköy mahallelerine yeni muhtarlık hizmet mekânları yaptıklarını ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Muhtarlıklarımızı fiziki olarak daha güzel hale getiriyoruz. Mahallelerdeki gözümüz, kulağımız ve sesimiz olan muhtarlarımız vatandaşlarımızla aramızda kurduğumuz bağları kuvvetlendiriyor. Muhtarlarımızın daha sağlıklı ve fiziki olarak yeterli mekânlarda hizmetlerini yürütebilmelerini önemsiyoruz. Bundan dolayı göreve geldikten sonra muhtarlık hizmet mekânı olmayan mahallerimizde muhtarlık ofislerimizi peyderpey hayata geçiriyoruz. Bir yandan da eskiyen muhtarlık binalarımızın bakım, tadilat ve onarımını gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.




Estetik tasarımıyla ön plana çıkan muhtarlık ofisinden mahalleliler de bir hayli memnun kaldı.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap