SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbola doydular

Futbola doydular

05 Eylül 2023 Salı - 10:53




Dostluk ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla Trabzon'da düzenlenen 'Barış ve Dostluk Turnuvası' sona erdi.





AFGANİSTAN Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 'İnsanlık İçin Bir Adım Daha' projesi çerçevesinde dün Trabzon'da 'Barış ve Dostluk Turnuvası' adı altında başlayan futbol turnuvası tamamlandı. Akyazı’da düzenlenen futbol turnuvasına bölgemizden Trabzon, Gümüşhane ve Erzincan’ın yanı sıra Sinop, Kayseri, Çankırı illerinden 16 takım mücadele etti. Büyük heyecana sahne olan turnuva sonunda Kayseri birinci, Erzincan ikinci, Trabzon üçüncü olurken, Gümüşhane dördüncülükle yetindi.

TURNUVANIN sonunda konuşan Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği Muhammed Gül, “Trabzon'dan 11 takım ve diğer illerden de birer takım katılmıştı. Yaklaşık 160 sporcu sahne aldı. Daha çok tabii ki Afrikalı, Suriyeli, Iraklı, Afganistanlı ve farklı ülkelerden de katılım sağlandı. Aynı zamanda takımlarda Türk vatandaşlarımız da vardı. Güzel bir turnuva oldu” dedi. Trabzon İl Göç İdaresi Müdürü Ramazan Latifoğlu ise “Turnuvanın barış ve kardeşliğe büyük katkı sağladığını düşünüyorum” dedi.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap