SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray - Adana Demirspor maçında Ali Şansalan'dan tartışmalı karar!

Galatasaray - Adana Demirspor maçında Ali Şansalan'dan tartışmalı karar!

02 Nisan 2023 Pazar - 11:40




Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada Ali Şansalan düdük çaldı. Ali Şansalan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.





Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Kritik karşılaşmada Ali Şansalan düdük çaldı. Ali Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Serkan Ok üstlendi. VAR'da Bahattin Şimşek, AVAR'da ise Volkan Bayarslan görev aldı.

Galatasaray - Adana Demirspor maçının tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi. Yayıncı kuruluş beIN Sports'un hakem programı beIN Trio'da Ali Şansalan'ın kararı hakkında çarpıcı bir yorumda bulunuldu. Deniz Çoban, Seçim Demirel ve Bülent Yıldırım'ın yorumları geceye damga vurdu.

Emre Akbaba'nın Dries Mertens'e yaptığı müdahale ve sonrasında gelişen atakta sarı-kırmızılıların penaltı beklediği pozisyon tartışma yarattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap