SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray, Okay Yokuşlu için yeniden devrede!

Galatasaray, Okay Yokuşlu için yeniden devrede!

30 Aralık 2021 Perşembe - 18:17




Celta Vigo'da oynayan Okay Yokuşlu, yeniden Galatasaray gündemine girdi. G.Saray, Okay'ı transfer etmek istiyor. Bonservis bedeli ne kadar. Okay Yokuşlu bu sezonki istatistikleri.





Lig'de beklenen başarıyı gösteremeyen Galatasaray, son olarak kupada Denizlispor'a elenmelerinin ardından, ara transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Denizlispor karşısında yenen 3 gol sonrası, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen defansif orta saha, Okay Yokuşlu gündeme geldi.

Okay transfere sıcak bakıyor

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim'in bir araya gelmesinden sonra ilk transfer hamlesi yapıldı. Sarı-Kırmızılı kulüpte yeniden Okay Yokuşlu ismi duyulmaya başladı. Orta sahadaki defansif gücü artırmak için tecrübeli orta saha ile temas kuruldu. Takımı Celta Vigo'da forma şansı bulamayan Okay Yokuşlu'nun, transfere sıcak baktığı kaydedildi.

Fransızlar peşinde


Celta Vigo'da bekleneni veremeyen Okay Yokuşlu, İspanyollar tarafından gözden çıkarıldı. Devre arasında takımdan gönderilmesi beklenen 27 yaşındaki futbolcu, Fransa'nın Bordeaux'un radarında olduğu öğrenildi.

Bordeaux'nun devreye girmesi, bonservis bedeli konusunda Galatasaray'ın işini zorlaştırabilir.

Okay Yokuşlu'nun karnesi

1 Temmuz 2018'de Trabzonspor'dan 6 Milyon Euro karşılığında Celta Vigo'ya gönderilen Okay Yokuşlu, İspanya'da 32 maçta 2 gol kaydetti. Ardından West Brownich'e kiralanan 27 yaşındaki futbolcu, 16 maçta görev alırken, 1 asist yaptı.

Bu sezon Celta Vigo'da beklenenin çok altında kalan Okay Yokuşlu, La Liga'da 6 maçta sadece 32 dk süre alabildi. Okay, görev aldığı maçlarda skora etki edemedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap