SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da Fatih Terim ne zaman dönecek?

Galatasaray'da Fatih Terim ne zaman dönecek?

18 Aralık 2021 Cumartesi - 15:41




Galatasaray, Süper Lig'de çıkış peşinde. Son 5 haftada galibiyet alamayan sarı-kırmızılılar kritik maçta Medipol Başakşehir'i konuk edecek.





Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in cezası devam ediyor. Fenerbahçe derbisinin ardından Tahkim Kurulu'nun 5+1 maçlık cezasını onadığı Terim, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Altay ve Demir Grup Sivasspor maçlarını tribünden takip etti.

- Galatasaray Terim'siz kaç puan kaybetti?

Galatasaray son 3 haftada galip gelemezken sarı-kırmızlılar deneyimli çalıştırıcının son 10 senede cezalı olduğu 34 lig maçında 14 galibiyet, 13 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Cim Bom, 68 yaşındaki tecrübeli teknik adamın olmadığı bu maçlarda 47 puan kaybetti.

- Fatih Terim ne zaman dönecek?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Fraport TAV Antalyaspor maçlarında da takımın başında olamayacak.


Terim, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur Altaş Denizlispor maçıyla kulübeye geri dönecek. Nef Stadyumu'ndaki karşılaşma 28 Aralık Salı günü saat 21.00'de oynanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap