SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da Mehmet Topal şoku!

Galatasaray'da Mehmet Topal şoku!

12 Haziran 2016 Pazar - 18:01




Fenerbahçe, Mehmet Topal'a iç transferde 4 yıllık imza attırmasının ardından kulislerde bomba etkisi yaratan bir detay konuşulmaya başladı.





Fenerbahçe'de orta sahanın bel kemiği olan Mehmet Topal'a 4 yıllık imza attırarak rahat bir nefes aldı. İmzanın ardından kulislerde önemli bir detay konuşulmaya başladı.

Cuma günü Galatasaray İkinci Başlanı Cengiz Özyalçın, Fenerahçe'de sözleşmesi biten Mehmet Topal ile yüzde 50 anlaştıklarını açıklamıştı. Sarı kırmızılı kulüp yıldız futbolcu ile maddi olarak anlaşma sağlaması üzerinde yöneticiler de Topal'a ödenecek ücret için kaynak aramaya başlamışlardı.

ÖZYALÇIN KONUŞMASAYDI İMZA ATILMIŞTI

Daha önce Milli Takım'ın da tartışılmaz isimlerinden olan Caner Erkin'i İnter'e kaptıran Fenerbahçe, Özyalçın'ın açıklamalarından sonra durumun ciddiyetini  anlayarak Mehmet Topal ile görüşmeleri sıklaştırdı. Eski takımına imzaya çok yakın olan Topal'a Galatasaray'ın teklifinin üstünde bir yıllık ücret sunan sarı lacivertliler iç transferde önemli bir imzayı attırmış oldu. Bir yandan Topal için kaynak arayan yönetim Özyalçın'ın erken açıklaması ile stratejik bir hata yaparken yıldız futbolcuyu da ezeli rakibine ikinci kez kaptırmış oldu.

MEHMET TOPAL'IN PERFORMANSI


2015-16 sezonunda Fenerbahçe forması ile 47'si ilk 11 olmak üzere 53 maçta ter döktü. Türkiye Spor Toto Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda bir çok maçta görev alan Topal takımın en önemli oyuncularından oldu. Bu maçlarda 9 sarı kart ve bir kırmızı kart gören yıldız futbolcu 3 gol-3 asist ile sezonu tamamlamıştı.

Kaynak:Sadecehaber

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap