SON DAKİKA



Haber > Spor > Gazeteciler sahaya iniyor

Gazeteciler sahaya iniyor

26 Ağustos 2014 Salı - 18:10




Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın yedincisi 1 Eylül 2014 Pazartesi günü başlaya





Turnuva öncesi Trabzon Gazeteciler Cemiyet’inde takımlar arasında kura çekimi yapıldı. Kura çekimine TGC Başkanı Turgut Özdemir, başkan yardımcısı Nevzat Yılmaz, Genel Sekreter Kamil Anahar ve takım temsilcileri katıldı. 2 grup halinde yapılacak turnuvaya 11 takım katılacak. 1. grubunda DHA 61, TEK-ART, Karadeniz’insesi, TRT, Kadırga ve Hürriyet yer alırken 2. grupta ise TSYD, TAKA, Günebakş, Trabzon Belediyesi ve Karmaspor takımları yer alıyor. TGC Başkanı Turgut Özdemir kura çekiminde yaptığı açıklamada, “Rahmetli Orhan Kaynar, hem Trabzon basınına hem de futboluna büyük katkıları olmuştur. Meslektaşlarımız hem spor etkinliklerine katılacaklar hem de aileleriyle birlikte şölen yapacaklar. Herkese başarılar diliyorum” dedi. Turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verileceği belirtildi. Adına turnuva düzenlenen Hürriyet Gazetesi'nin Karadeniz Bölge Temsilcisi olan Orhan Kaynar, 18 Haziran 2001'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti. Maçların ASKF sahasında oynanacağı da belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap