SON DAKİKA



Haber > Spor > Geceden sabaha kadar mesai

Geceden sabaha kadar mesai

04 Ağustos 2014 Pazartesi - 11:25




Trabzonspor’un Genel Menajeri Serhat Altıncı transferlerde yoğun mesai harcıyor. Gelen oyuncularda kilit rol üstleniyor.





Bordo-Mavililer’in Genel Menajeri Serhat Altıncı Trabzonspor’un transferlerinde kilit rol oynuyor. Geceden sabahın ilk ışıklarına kadar transferler için yoğun bir şekilde çalışan Altıncı şuana kadar alınan futbolcularda payı oldukça büyük. Bordo-Mavili ekibin geleceğinin şekillenmesinde üzerine düşen görevi şuana kadar layıkıyla yerine getiren Altıncı yönetim tarafından da takdirle karşılanıyor. Trabzonspor’un başarısı için uykusuz geceler geçiren Altıncı bunu asla dert etmiyor. Bordo-Mavili kulübün her şeyin üzerinde olduğunun vurgusunu yapan Altıncı, “Bizim görevimiz Trabzonspor taraftarlarını mutlu etmek. Bunun için gecemizi gündüzü katmışız çok mu? İnşallah yeni sezonda hedefe doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde görüşlerini ortaya koydu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap