SON DAKİKA



Haber > Spor > Gökhan Gönül ve Mehmet Topal kalıyor

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal kalıyor

01 Mayıs 2016 Pazar - 18:47




Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ile Mehmet Topal, takımda kalmak istediklerini söyledi. Yönetim de görüşmelere hemen başlayıp, imzaları attırmak peşinde.





Takımda geleceği en çok merak edilen oyuncuların başında, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Fenerbahçe’nin iki önemli silahı Gökhan Gönül ve Mehmet Topal geliyor. Taraftarlar, Gönül ve Topal’la ilgili nasıl bir karar verileceğini merakla bekliyor.  Özellikle iki futbolcunun isminin Beşiktaş’la anılması, camiada kısa süreli bir tedirginlik yaratmıştı. Ancak bu futbolcuların ilk düşüncelerinin, Sarı-Lacivertli forma altında mücadele etmeye devam etmek istediği yönünde. Zaten daha önce Gökhan, hiçbir kulüple anlaşladığını belirtip, niyetinin kalmaktan yana olduğunu ifade etmişti.

Yıldırım yetkiyi verdi

Topal’ın da aynı şekilde düşündüğü belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın da, iki futbolcuyla yeniden sözleşme imzalanması konusunda kurmaylarına yetki verdiği, yakında görüşmelerin başlayacağı, imzaların kısa sürede atılacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap