SON DAKİKA



Haber > Spor > Gözler 17 Temmuz'da!

Gözler 17 Temmuz'da!

13 Temmuz 2014 Pazar - 12:01




Trabzonspor Hukuk Kurulu, 17 Temmuz'da şike süreciyle ilgili olarak Bordo-Mavililerin lehine önemli gelişmelerin yaşanmasını bekliyor.





Trabzonspor Hukuk Kurulu, Fenerbahçe'nin UEFA'ya yaptığı şikayet nedeniyle yapılacak savunma için gerekli bilgileri İsviçre'deki kulüp avukatına gönderdi. Fenerbahçe'nin, 'Trabzonspor'u da inceleyin' başvurusu üzerine 17 Temmuz'da yapılacak olan savunma için avukata gönderilen bilgi ve belgelerde isnat edilen eylemlerle ilgili açıklamalara yer verildi, UEFA'nın Trabzonspor hakkındaki tavrına vurgu yapıldı. 3 Temmuz sonrasında, UEFA'nın Türkiye'ye müfettiş gönderdiği hatırlatılarak bilgi ve belgelerle iddianame ve mahkeme kararlarının zaten UEFA'da bulunduğuna işaret edildi. Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne UEFA'nın çağırdığı hatırlatılan, devam eden sezonlarda da her yıl Avrupa Ligi'ne davet ettiğine vurgu yapılan savunma bilgileri, İsviçre'deki avukatın mevzuata göre düzenlemesinin ardından 14 Temmuz'a kadar UEFA'ya sunulacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap