SON DAKİKA



Haber > Spor > Gruptan çıkacak güce sahibiz

Gruptan çıkacak güce sahibiz

28 Eylül 2015 Pazartesi - 15:25




Sarı-Kırmızılıların Belçikalı oyuncusu Jason Denayer, Astana maçı öncesi yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilecek güce ve kal





Galatasaraylı oyuncu Jason Denayer, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Astana karşılaşmasını değerlendirdi. Zor bir maç olacağını ifade eden Belçikalı oyuncu, "Uzak bir deplasman. Ayrıca suni çimde mücadele edeceğiz. Dolayısıyla bir an önce o zemine adapte olmamız gerekiyor" dedi. Şampiyonlar Ligi'nin çok farklı bir havası olduğunu vurgulayan Denayer, "Çünkü her ligin en iyi takımları burada oynuyor. Dolayısıyla Şampiyonlar Ligi, ülke liglerine göre farklı bir stile sahip. Çok zorlu bir arena" diye konuştu.

Gruptan çıkabilecek güce ve kaliteye sahip olduklarını dile getiren Belçikalı oyuncu, "Belki Atletico Madrid’e karşı galip gelemedik ama birçok pozisyona girdik. Topa da çoğunlukla sahip olan taraf bizdik. İyi bir takım olduğumuzu ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın bizi Kazakistan’da da desteklemesini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap