SON DAKİKA



Haber > Spor > Guidetti'de son durum!

Guidetti'de son durum!

05 Haziran 2015 Cuma - 06:51




23 yaşındaki yıldız golcü için Fırtına'nın rakipleri çok ama Bordo-Mavililer arayı açmaya başladı.





Trabzonspor'da Guidetti harekatı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği 7-8 takviyeyi Temmuz başında başlayacak olan kampa yetiştirmek için büyük çaba harcayan Trabzonspor’un kurmaylarının harekatı devam ediyor. Her mevkiye transfer yapacak olan Karadeniz ekibinde listenin en flaş isimlerinden biri de bilindiği gibi John Guidetti. Manchester City ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan 23 yaşındaki İsveçli oyuncu için Yanal’ın çok ısrarcı olduğu bildirildi. Öyle ki, deneyimli hocanın tam 1 senedir Guidetti’yi yakından takip ettiği, eski dönemlerine dair performans verilerinin de tamamına sahip olduğu öğrenildi.

Yanal’ın alternatifleriyle birlikte 30 oyunculuk transfer listesini sportif direktör Süleyman Hurma’ya verdiği ve forvet önceliğinin de Guidetti olduğu da gelen diğer haberler arasında. Bu arada İsveçli futbolcunun tek talibi de Trabzonspor değil elbette. Geçen sezonu 35 maçta 15 gol 12 asist gibi üst düzey bir noktada tamamlayan Guidetti’nin hem daha önce forma giydiği İngiltere’den hem de Almanya’dan talipleri var. Bonservisi elinde olan oyunculara ödediği yüksek garanti ücretlerle fark yaratan Trabzonspor’un yine aynı şekilde Guidetti’yi de ikna etmek için çalışacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap