SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > ZİRVENİN HAKKINI VER GÜMÜŞ!

ZİRVENİN HAKKINI VER GÜMÜŞ!

14 Şubat 2018 Çarşamba - 08:00




Grubunda lider konumda bulunan Kırmızı-Beyazlılar bugün sahasında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek.





TFF 2. Lig Beyaz Grubun lideri Gümüşhanespor bugün sahasında zirve mücadelesi veren ekiplerden Sakaryaspor’u konuk edecek. Taraftar karşısında bu sezon başarılı bir performans sergileyen Kırmızı-Beyazlılar sahasında oynayacağı bu karşılaşmayı kazanıp liderliğini devam ettirmek istiyor.

Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak mücadeleyi Mert Güzenge yönetirken Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, şampiyon olmaları için bu tip müsabakaları kazanmaları gerektiğini söyledi. Kurtar, “Evimizdeki bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorundayız” dedi.

Koltuğumuzu koruyacağız

Gümüşhanespor Kaptanı Salih Zafer Kurşunlu taraftarlarını arkalarına alarak Sakarya maçından üç puanla ayrılabileceklerini söyledi. Salih Zafer, “Sezonun ikinci yarısı her maç zor geçiyor. Maalesef puan kayıpları oluyor ama biz lideriz ve bu şekilde devam edeceğiz. Sakaryaspor karşılaşması hafta içi olmasına rağmen tribünlerin dolacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızla bütünleşerek o kupayı kaldırmak istiyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap