SON DAKİKA



Haber > Spor > Güray Vural şoku!

Güray Vural şoku!

01 Şubat 2016 Pazartesi - 23:58




Akhisar Belediyespor'la karşılaşan Trabzonspor'da büyük bir talihsizlik yaşandı.





Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'la karşılaşan Trabzonspor'da büyük bir talihsizlik yaşandı. Devre arası transfer döneminde kadroya katılan ve ilk maçına çıkan Güray Vural sakatlık yaşadı. Maç içerisinde Onur Ayık ile girdiği hava topu mücadelesinde sert şekilde yere düşen Güray Vural sakatlandı. Acı içerisinde sedyeyle kenara alınan Güray Vural'ın kolundaki sakatlığının ilk belirlemelere göre ciddi olabileceği gözlemlendi.

Güray'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, oyuncunun kolunun çıktığını ve doktorun yerine oturttuğunu kaydetti. Ancak Güray'ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Hami, "Güray önce kırık dediler ama şimdi çıktı diyorlar. Doktor yerine oturttu kolunu. O da talihsizlik. İnsan üzülüyor. Bırakıyorsun bir taraftan futbolu onu bunu ama insan işte ilk geldiği maçta kendi takımına karşı Trabzonspor forması altında ilk maçında sakatlanıyor. Çok üzüldük tabiki. Ama 3-4 hafta aramızda olmayacak sanırım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap