SON DAKİKA



Haber > Spor > Güray Vural'da mutlu son

Güray Vural'da mutlu son

26 Ocak 2016 Salı - 11:02




Trabzonspor, Güray Vural için geri sayıma geçti. Karadeniz ekibi Akhisar Belediyespor ile her konuda anlaşırken, oyuncunun menajeri ile rakamlar konuş





Trabzonspor’da Güray Vural transferinde mutlu son an meselesi. Akhisar Belediyespor kulübünün Güray’a karşılık talep ettiği Soner ve Alper’i ikna ederek bu transfer için gerekli ilk adımı atan Bordo-Mavililer, şimdi de yetenekli futbolcunun menajeri ile masaya oturdu. Güray’ın menajeri Erdinç Şehit ile görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibi bugün veya yarın işi bitirecek. Transferde artık detaylar konuşulurken, Bordo-Mavililer’in Güray’a yıllık 900 bin Euro teklif ettiği, oyuncunun menajerinin ise rakamı yükseltmeye çalıştığı belirtildi. Aradaki pürüzlerin giderilmesinin ardından Güray imzaya gelecek. Öte yandan Güray’a karşılık Akhisar Belediyespor’un yolunu tutacak olan Soner ve Alper’in de eşyalarını topladıkları ve transferin sonuçlanmasını bekledikleri kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap