SON DAKİKA



Haber > Spor > Hassas dönem

Hassas dönem

09 Nisan 2015 Perşembe - 10:42








Her türlü senaryo yazılıp çiziliyor. Ortada net bir bulgu yokken suç birilerine veya birine isnat edilmeye çalışılıyor. Fenerbahçe otobüsünün saldırıya uğradığı günden bu yana nelere şahit olmaktayız. İnsanları haksızca suçlamak, onları kamuoyunun önüne atmak, suçlayıp itibarsızlaştırmaktan tutun görüntü, fotoğraf vermelere kadar nelere şahit olmaktayız. Yapmayın etmeyin. Çok hassas bir süreçten geçmekteyiz. Üstelik yaşananlar çok hassas konular. Eğer bulgular, deliller yeterli ve kesin değilse insanlar boş yere ifşa edilmemeli. Aksi takdirde bunun altında herkesin kalacağına inanıyoruz. En son olayın zanlısı diye alınanların yakınlarının söyledikleri iyi dinlenmiş olunsaydı her şey daha net anlaşılırdı diye düşünüyoruz. Şu an görünen fotoğrafa göre, iş arap saçına dönmüş durumda. Bakalım işin altından nasıl çıkılacak?

Yine aynı Semavi

Antalya’da süren TÜFAD semineri dahilinde düzenlenen şubeler arası turnuva son hızıyla devam ediyor. Trabzon TÜFAD Şubesi iki gündür oynadığı üç maçı kazanmayı başardı. Trabzon Şubesi’nde göz dolduran oyuncuların başında Trabzonspor'un eski futbolcusu Semavi geliyor. Eğer Semavi’nin kilosu olmasaydı alın kendisini Trabzonspor’un sol bekine monte edin. Milyon eurolar bile vermenize gerek yok. Maçları Trabzonspor’un eski futbolcusu ve eski teknik direktörlerinden Hüsnü Özkara ile izledik. Semavi için "Şu an oynasın para ile alınmaz" dedi. Kendisine "Semavi mi, İshak mı?" diye sorduk, "Milyon kere Semavi" karşılığını verdi. Eski gücünden ve görüntüsünden hiçbir şey kaybetmeyen Semavi TÜFAD Trabzon Şubesi’nin attığı bütün gollere hem hazırlanış hem de final pasları yönünden imzasını koydu. 26 şube arasında yapılan turnuva yarın oynanacak final maçlarıyla sona erecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap