SON DAKİKA



Haber > Spor > Hataya yer yok!

Hataya yer yok!

24 Eylül 2015 Perşembe - 12:24




Galatasaray mağlubiyetiyle şampiyonluk yolunda yara alan Bordo-Mavililer, Osmanlıspor maçını kazanıp yara sarmayı arzuluyor.





Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Galatasaray karşısında iyi futbol oynamasına rağmen şanssızlık ve hakemin yanlı kararları sonucu sahadan puansız ayrılan Trabzonspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçını düşünüyor. Galatasaray mağlubiyetiyle şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşayan Bordo-Mavililer, bu maçı kazanıp yara sarmak isterken teknik direktör Şota Arveladze, çok dikkatli olmaları gerektiği konusunda oyuncularını uyardı. Herhangi bir puan kaybını aklından geçirmeyen Gürcü teknik adam, ayrıca deplasmanda yakaladıkları çıkışı devam ettirmeleri gerektiğini söyledi. “Üçte üç neden olmasın” diyen Şota, “Deplasmanda iyi bir grafik yakaladık ve bunu devam ettirmeliyiz. Camiamız bizden başarılı olmamızı bekliyor. Bize güveniyorlar. Amacımız onları mutlu etmek. Galatasaray mağlubiyetini unutturmalıyız. Osmanlıspor maçında bu nedenle hata istemiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap