SON DAKİKA



Haber > Spor > Havanın azizliği!

Havanın azizliği!

24 Ocak 2016 Pazar - 17:45




Bugün oynanması beklenen Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.





Trabzon'da 2 gündür devam eden yoğun kar yağışı futbolu da vurdu. Bugün oynanması beklenen Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Konu ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Havanın azizliği, ileri bir tarihte güzel bir havada her iki takım için de iyi bir maç olması temennisiyle" dedi.

Trabzon'da 2 gündür devam eden yoğun kar yağışı futbolu da vurdu. Bugün oynanması beklenen Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Konu ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta:" Havanın azizliği, ileri bir tarihte güzel bir havada her iki takım için de iyi bir maç olması temennisiyle." dedi.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/usta-iptal-kararina-boyle-tepki-verdi-h264158.html

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap