SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayden Yavuz Selim'e!

Hayden Yavuz Selim'e!

21 Nisan 2015 Salı - 11:00








Bugün saat 13.00’da Trabzon amatörünün kalbinin attığı Yavuz Selim'de final niteliğinde bir maç var. Play-off müsabakalarının bitimine iki maç kala, lider Maçkaspor ile ikinci sırada bulunan Zağnosspor karşı karşıya gelecek. Bütün futbolseverlerden isteğimiz bu maçı kaçırmamalarıdır. Bizler bu maç için şunu söylüyoruz: Her şeyden önce iki takım da bizim takımımızdır. Hangisi BAL Lig'ine çıkarsa çıksın, çıkan da bizim kalan da. Takımlarımız için ayrım kayrım yapılmamalıdır. Maçkaspor da, Zağnosspor da buralara kadar gelmek için önemli harcamalar yapmalarının yanında, önemli bir süreçten de geçtiler.

Onun için diyoruz ki; iki takımın verdiği emeğe, başta hakem triosu olmak üzere saygı duymalı. Aldığımız duyumlara göre maçın hakemi muhtemelen ya Mustafa Aydın ya da Bülent Birinci olacak. Bu ikiliden sanki Mustafa Aydın'ın şansı biraz daha fazla. Buradan sesleniyoruz: "Maçın hakemi kim olursa olsun mücadeleyi hakkıyla yönetmeli." Kasıtlı, yanlı bir düdük çalındığında, şunu bilmelerini isteriz ki; bizler de o hakem için düdüğümüzü hakemliği boyunca çalacağız. Son söz: "Her şeyin fair-play içerisinde geçmesini temenni ediyoruz."

ALKIŞLIYORUZ

Trabzon amatör sporlarının lokomotifi olan Hekimoğlu Grubu'nu yürekten alkışlıyoruz. "Bir kere değil, milyon kere helal olsun onlara." Hiçbir grubun yapmadığını, Trabzon amatör sporlarına Hekimoğlu Grubu yapmaktadır. Hekimoğlu kardeşlerin en küçüğü olan Suat Hekimoğlu ile amatör sporlara yaptıkları katkıları konuştuk. Suat Hekimoğlu, yaptıkları katkıları anlatırken, gözlerinden mutluluk ışığı saçıyordu. Yaptıklarını bu sütunlara yazmaya kalksak yer sığmaz. Trabzon'da bitme noktasına gelen boks sporuna da el attıklarını anlattı Suat Hekimoğlu. Boks için önemli yatırımlar yapıyorlar. Mayıs ayının 16'sında Trabzon'da önemli bir boks turnuvası düzenlediklerini, bu turnuvaya Almanya'dan Berlin Boks Takımı'nı getirdiklerini söyledi bizlere. Futbolun zirve yaptığı Trabzon'da, boks sporuna verdikleri değerden, önemden dolayı spor ve boksseverler adına Hekimoğlu Grubu'nu kutluyoruz. İyi ki varsınız! İyi ki spora el attınız! Dileğimiz; diğer grupların da sizler gibi spora el atıp sponsor olmalarıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap