SON DAKİKA



Haber > Spor > Hoşgeldin Cavanda

Hoşgeldin Cavanda

13 Temmuz 2015 Pazartesi - 01:53




Şota ve arkadaşları tarafından karşılanan 24 yaşındaki sağ bek için Süleyman Hurma, "Cavanda bize önemli katkılar yapacak" dedi.





Cavanda kampa katıldı. Trabzonspor'un Lazio'dan transfer ettiği Demokratik Kongo asıllı Belçikalı futbolcusu Luis Pedro Cavanda dün akşam saatlerinde takımın Hollanda'daki kampına katıldı. Teknik direktör Şota tarafından karşılanan 24 yaşındaki sağ bek, takım arkadaşları ile tek tek tanıştı. Dün akşam saatlerinde kampa gelen Cavanda'nın kulübünden sonra kendisiyle de her konuda anlaşmaya vardıklarını söyleyen sportif direktör Süleyman Hurma, oyuncuyu kafileyle birlikte Trabzon'a getirdikten sonra sağlık kontrolünden geçireceklerini söyledi. Hurma, sağlık kontrolünün ardından Cavanda ile sözleşme imzalayacaklarını ifade ederek, "Sağ bek için ihtiyaç duyduğumuz bir transferdi. Cavanda'nın bize önemli katkılar yapacağına inanıyoruz. Hocamız Şota da onun alınmasını istedi ve biz de renklerimize kattık" ifadesini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap