SON DAKİKA



Haber > Spor > İcra memurlarının kapısında dolaşmadığı Ofspor hay

İcra memurlarının kapısında dolaşmadığı Ofspor hay

04 Haziran 2013 Salı - 09:23




Saral, "Ofspor’un 800 bin TL transfer yasağı var. Bir kaynak bulmamız için kulübü şirketleşmeye getirmek zorundayız. Çalışmalarımızı son aşamaya getir





ÇOK ÖRNEKLERİ VAR Ofspor Başkanı Olcay Saral, şirketleşmenin kulübe büyük yarar sağlayacağını savundu. 23-30 Haziran tarihlerinde yapılacak genel kurulun seçimli kongre olmadığının altını çizen Saral, "Kulübe talip olmak isteyenler 2014 Haziran’ı beklemek zorunda. Bu kongre tüzük tadilatı ve şirketleşmeye yönelik olacak, seçimli madde yok" diye konuştu. "Biz büyük işlerin peşindeyiz" diyen Saral, "Şirketleşmenin kötü olarak lanse edilmesi yanlış. Bunun örnekleri yanı başımızdaki Trabzonspor ve Rizespor. Türkiye’de bunun gibi 50 tane kulüp var. Kulübün düzgün yönetilmesi, yatırımlarını iyi yapabilmesi için şirketleşme şart" dedi. GEREKLİ ADIMLAR ATILACAK "Rizespor A.Ş. olduktan sonra kulüp sadece Metin Kalkavan’ın mı oldu" diye soran Saral, şöyle dedi: "Kulübe yardım için kapısını çaldığımız insanların artık tam manasıyla ellerini taşın altına koymaları için bu hamleyi yapmak zorundayız. Bizimle ortak olmalarını istiyoruz. Kulübe ortak olarak Adıyamanlıyı değil, Oflu ve Trabzonluyu alacağız. Temsil ettiğimiz camiaya layık olabilmek için gerekli adımları atmak zorundayız. Bugün Ofspor’un önünde 800 bin TL transfer yasağı var. Bunu ortadan kaldırmak için kaynak bulmak zorundayız. Bu yönde bizi bekleyen insanlar var. Bu kaynakları bularak kulübün önünü açacağız. Hayalimiz icra memurlarının kapısında dolaşmadığı bir Ofspor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap