SON DAKİKA



Haber > Spor > "İlgili olmazsan bilgili olamazsın"

"İlgili olmazsan bilgili olamazsın"

20 Mayıs 2013 Pazartesi - 11:44




Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Trabzonspor Başkan Adayı Metin Atasoy, “Bu yıl ilk kez farklı bir seçim oluyor” dedi.





ÇALIŞMALAR TAM GAZ Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihinde yapılacak Olağanüstü Kurul öncesi başkan adayı Metin Atasoy, seçim çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Bu zamana kadar birçok yeri ziyaret ederek delegelerle görüşen Atasoy, dün de Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Atasoy daha sonra ise vatandaşlarla sohbet etti. FARKLI SEÇİM OLACAK Atasoy, burada yaptığı konuşmada, “Ben bu yola 25 yıl önce çıktım. Trabzonspor’da 1993 yılında yöneticilik yaptım. O zamandan bu yana hiç kopmadım. Gelişen şartlar sonrasında 2.5 yıl önce çalışmalara başladık. Bundan 1.5 yıl önce ise Trabzonspor’da yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı olduğumu açıkladım. Bu yıl ilk kez farklı bir seçim oluyor” dedi. BAŞKANLIK CİDDİ İŞ Atasoy, “Daha önce atama ile seçilen başkanlık dönemi bitti. İlk kez demokratik bir yarış oluyor. Rakiplerimin hepsine saygı duyuyorum. Ama Trabzonspor başkanlığı ciddi bir iş. Bu nedenle ilgili olmazsan bilgilide olamazsın. Ben kendime baktığımda yöneticilik yaptım. Divan kurulu üyesiyim ve 25 yıldır da kulübün içindeyim” diye konuştu. TABLOYU DÜZELTECEĞİZ Son 18 yıldır Trabzonspor’a 1 kuruş bağışlanmadığını söyleyen Atasoy, “Trabzonspor’a kim para vermişse iki üç ay sonra parasını geri aldı. Şimdi Trabzonspor’da kötü bir tablo var. Biz bu tabloyu düzeltmek için projeler hazırladık. Seçimi kazanır kazanmaz bu projeleri hayata geçirerek çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap