SON DAKİKA



Haber > Spor > İlkay Gündoğan imzalıyor!

İlkay Gündoğan imzalıyor!

23 Mayıs 2016 Pazartesi - 17:15




Takımı Pep Guardiola’ya emanet edecek olan Manchester City, Katalan teknik adamın istediği ilk yıldızı transfer etmek üzere. Alman basınında yer alan





Bayern Münih ile son maçına Almanya Kupası finalinde çıkan ve gelecek sezon Manchester City’yi çalıştıracak olan Pep Guardiola, Alman basınına göre ilk transferini yaptı. Alman Kicker dergisinin iddiasına göre Manchester City ile Borussia Dortmund, İlkay Gündoğan’ın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Haberde Manchester City’nin İlkay Gündoğan için Borussia Dortmund’a 25 milyon euro ve bonus bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 

Resmi imzaların önümüzdeki hafta atılması beklenirken, Pep Guardiola’nın diz sakatlığı nedeniyle ameliyat olacak olan ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalması beklenen İlkay Gündoğan’ı sakatlığına rağmen kadrosunda görmek istediği ifade edildi. Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 40 maça çıkan İlkay Gündoğan, 3 gol atıp 7 asist yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap