SON DAKİKA



Haber > Spor > ISF heyeti Trabzon'dan memnun kaldı

ISF heyeti Trabzon'dan memnun kaldı

28 Eylül 2013 Cumartesi - 14:27




Trabzon'da yapılacak olan 2014 Uluslararası Liseler Hentbol Turnuvası öncesi Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve ISF (Uluslararası





Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Koru Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon'u okul sporlarının kalbi haline getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nı Trabzon'da yapacağımız için çok mutluyuz. ISF heyetine tesislerimizi gezdirdik ve fazlasıyla memnun kaldılar. Bu organizasyonun ardından Trabzon'a daha bir çok önemli organizasyon getirmeyi planlıyoruz" dedi. ISF Genel Sekreteri Coolen ise, Türkiye ve Trabzon'un son dönemde önemli organizasyonların altından başarılı bir şekilde kalktığını ifade ederek, "Trabzon'da bir çok farklı spor salonu var ve organizasyon için gerekli her şey burada mevcut. 2014 ISF Liselerarası Hentbol Turnuvası'nı bu şehir rahatlıkla yapar" şeklinde konuştu. Uluslararası Liseler Hentbol Turnuvası'na 24 ayrı ülkeden bayan ve erkek takımlarının katılması beklenirken şimdiye kadar 16 ülkenin başvuruda bulunduğu belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap